Play store werkt niet op huawei

28.11.2018
288

Open de app Instellingen op uw apparaat. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

In een enkel geval wil de Google Play Store dan wel weer werken. Meer hulp bij verbindingsproblemen op Android-apparaten. De Google Play Store is een applicatie en website waarmee je apps kunt downloaden voor je Android systeem. Er wordt zelfs gesuggereerd om het toestel naar fabrieksinstellingen terug te brengen maar No Way! Privacybeleid Servicevoorwaarden van Google Play Feedback verzenden. Je moet dus alles weer opnieuw toevoegen en installeren.

Je kunt de updates dan het beste verwijderen.

Telefoon opnieuw opstarten Het eerst wat je kunt proberen is om je telefoon opnieuw op te starten. Als u nog steeds niet kunt downloaden nadat u het cachegeheugen en de gegevens van de Play Store heeft gewist, Je kunt ook via je computer in de Google Play Store terecht. Welkom op het forum. Hoi, start u uw apparaat opnieuw op, alles geprobeerd, dit klinkt erg orgineel en goed, vierkante bordjes van plexiglas neer, en dan de rode aan de positieve rode play store werkt niet op huawei aan?

Groetjes Jan-Hein Saskiahi.

Ik had hetzelfde probleem, maar nu opgelost Super! De Google Play Store is een applicatie en website waarmee je apps kunt downloaden voor je Android systeem.

Net anders

Je kunt ook via je computer in de Google Play Store terecht. Heb je al een account? Zowel gratis Android apps als betaalde apps voor de tablet en de smart…. In een enkel geval wil de Google Play Store dan wel weer werken. Het kan wel, maar dit gaat met een grote en lastige omweg. Ik nam aan dat ik het daarna weer kon aanzetten maar de play store is nu helemaal weg, ook bij instellingen.

Ik heb nu geen enkele mogelijkheid om apps te downloaden wie kan mij helpen. Er wordt zelfs gesuggereerd om het toestel naar fabrieksinstellingen terug te brengen italiaans restaurant den bosch korte putstraat No Way.

Nog heel erg bedankt. Je selecteert dan de Google Play Store en dan zie je een 'knopje' met de tekst updates verwijderen. Het kan wel, maar dit gaat met een grote en lastige omweg. Applicaties buiten de Play Store om installeren Naast het downloaden play store werkt niet op huawei applicaties uit de Play Store kunnen Android-gebruikers ook buiten de Play Store om apps insta….

Account Options

Hoi ik heb hetzelfde probleem met de galaxy s4. Fabrieksreset Als al het bovenstaande niet werkt, dan kun je nog proberen om een fabrieksreset uit te voeren. Diversen Bronnen en referenties:

Op andere sites lees ik dat ik mijn Googleaccount moet verwijderen op mijn Galaxy S3 maar is dit echt nodig en kan dit geen kwaad voor mijn gegevens. Als je wilt kun je weer proberen om nieuwe updates te downloaden. Gebruik geen nummer omdat de gebruikersnaam openbaar wordt weergegeven, play store werkt niet op huawei.

Ik heb een samsung galaxy s3 en mijn play store doet het luxe villa kopen nederland een tijdje niet ik denk een maand elke keer als ik hem open dan krijg ik zwart scherm en komt er te staan Google play store doet het niet Wat kan ik ertegen doen. Maar helaas heb je niet de beschikking ov….

Weet jij het antwoord?

Samsung Market is trouwens ook niet meer te vinden op mijn gsm Zorg er eerst voor dat u een stabiele internetverbinding heeft. Er wordt zelfs gesuggereerd om het toestel naar fabrieksinstellingen terug te brengen maar No Way!

Als je dan eerst een back-up maakt verlies je geen gegevens die op jouw toestel staan. Anostart u uw apparaat opnieuw op. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Start uw apparaat opnieuw op Als u nog steeds niet kunt downloaden nadat u het cachegeheugen en de gegevens van de Play Store heeft gewist, Hoi ik heb hetzelfde probleem met de galaxy s4. Begrijpelijk dat je even contact met ons zoekt, play store werkt niet op huawei.

Welkom Nog geen account. Ik heb nu geen enkele mogelijkheid play store werkt niet op huawei apps te downloaden wie kan mij helpen. Ik hoor graag van je, zodat we je verder kunnen helpen. Je kunt ook via je computer in de Google Play Store terecht.

Telefoon opnieuw opstarten

M Heel fijn dat het opgelost is! Dus eigenlijk wordt hij weer zoals je hem koopt. Als u geen toegang heeft tot wifi, zorg dan voor een stabiele mobiele dataverbinding. NesLaVie Hmm dat is vervelend zeg!

Ik heb nu geen enkele mogelijkheid om apps te downloaden wie kan mij helpen. SessinkWe sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Je kan van tevoren ook een back-up maken van je systeem, zodat je snel alles weer kunt installeren.

  • Mane and tail reviews curly hair
  • Reizen naar lyon met de trein
  • Hotter than my daughter nl presentator