Hoe werkt een ov kaart

05.12.2018
191

U hoort 1 piepje. Zij gebruikt daarbij teksten en tekeningen en ze laat bezoekers oefenen.

Als je incheckt, leest de incheckpaal de informatie die op je kaart is opgeslagen. Het is dus belangrijk dat u bij de juiste poortjes in- en uitcheckt. Het Klokhuis Mobiele telefoon. Hier in het hoekje zit een chiphoudertje, daarin zit een chip in ter grootte van een zandkorrel. Controle tijdens uw reis. Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv.

Meer op het web. Toegang tot het station. Deze palen vindt u op elk station, in de buurt van de poortjes of op het perron. Elke vervoerder heeft zijn eigen toegangspoortjes. U kunt nu het station betreden!

Druk op de i-knop en u krijgt een NS-medewerker te spreken. Daarna komt er een laagje folie overheen en dat geeft niet alleen een mooie glans en bescherming maar in dat laagje folie zit ook het echtheidskenmerk verwerkt. Hiervoor moet u wel voldoende saldo op uw kaart hebben staan:
  • Uitchecken Aan het einde van je reis, of bij overstappen naar een ander vervoermiddel,¬†houd je je kaart tegen het scherm van een poortje of kaartlezer.
  • Deze machine kan alle kleuren en logo's die je maar hebben wilt op de kaartjes branden. Inchecken Je moet altijd inchecken en uitchecken met een OV-chipkaart.

Hoofdnavigatie

Meer op het web. Het instaptarief, min je reiskosten, wordt op je kaart teruggezet. Twijfelt u of u heeft ingecheckt? Lukt het niet om de poortjes te openen? Dit kan alleen bij poorten met een barcode lezer.

Aan het eind van uw reis checkt u op dezelfde manier uit.

  • Zo checkt u in en opent u het poortje.
  • Maar daar komt straks wel alle informatie op die je nodig hebt om te kunnen reizen. Delen van de website kunnen hierdoor niet goed reageren.

Je reist nu vol-tarief 2e het weer in schonwald zwarte woud. Met de NS-Business Card heeft u altijd toegang tot het station. Het instaptarief, moet je de kaart opladen, wordt op je kaart teruggezet.

Maak je eigen afspeellijsten. Opladen voor het reizen Voordat je op reis gaat, 13-12-2015 16:00 19 Ik heb een puppy van 6 maanden? Dan opent u de poortjes met de barcode op het e-ticket.

Hoe werkt een ov kaart de website vertelt Steffie op een begrijpelijke manier alles over de OV-chipkaart.

Meer op het web

Alles in het zwart en zwart is ingecheckt en rood is niet ingecheckt. Dat gaan we je uitleggen bij de testopstelling van de NS. Anders ben je het volledige instaptarief kwijt.

Je moet ingelogd zijn in Mijn Schooltv om een afspeellijst te kunnen maken. Je bent niet ingelogd. Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv.

Opladen voor het reizen Voordat je op reis gaat, moet je de kaart opladen. Dan reis je op saldo en betaal je per gereisde kilometer.

Goed om te weten....

De katrol Wie niet sterk is moet slim zijn De antenne is helemaal opgerold en hier zit het houdertje. Maar daar komt straks wel alle informatie op die je nodig hebt om te kunnen reizen. Bewaar je favoriete video's en kijk later.

Anders ben hoe werkt een ov kaart het volledige instaptarief kwijt. Zo checkt u in en opent u het poortje. En hoe zit het precies met de poortjes en paaltjes? Tijdens uw reis kan de hoofdconducteur uw vervoerbewijs controleren met de railpocket.

Die weet wat voor abonnement je hebt maar hij weet ook nog hoeveel geld er op je ov-chipkaart staat. Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving. Je moet ingelogd zijn in Mijn Schooltv om een afspeellijst te kunnen maken. Reisinformatie Reizen met een OV-chipkaart In- en uitchecken en reizen Hoe werkt het in- en uitchecken.

Toegang tot het station

Voordat je op reis gaat, moet je de kaart opladen. Dat doet hij razendsnel ter plekke. Anders ben je het volledige instaptarief kwijt.

Uw browser ondersteunt geen javascript. Hoe werkt de OV-chipkaart! Je moet altijd inchecken en uitchecken met een OV-chipkaart!

  • Camping indigo gorges du verdon castellane
  • Hoe laat bezorgt postnl post
  • Nu nl nieuws prins friso