Hoge resolutie afbeeldingen zoeken google

14.12.2018
310

Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. We willen dan ook dat onze gebruikers en partners deze correct gebruiken.

De bronvermelding mag niet worden verplaatst naar de aftiteling en mag niet al na een paar seconden uit beeld verdwijnen. Een kaart opslaan in Google Earth Alle randen, labels, pictogrammen en informatie die u op het scherm ziet, worden weergegeven in de kaartafbeelding die u opslaat in Google Earth. Zo mogen onze merken niet worden gebruikt voor het volgende:.

Zo is het niet toegestaan de kleuren van de productinterface te wijzigen of de manier te veranderen waarop het beeldmateriaal wordt weergegeven door bijvoorbeeld wolken of ander natuurlijke elementen, vervagingen, enzovoort toe te voegen. Als u onze Content wilt gebruiken in een digitale advertentie, raadpleegt u eerst de algemene richtlijnen boven aan deze pagina, met name de richtlijnen ten aanzien van toeschrijving. Wanneer u de onderstaande informatie doorneemt, raden we u aan te beginnen met de algemene richtlijnen bovenaan.

U kunt Content afdrukken voor niet-commercieel gebruik en deze vergroten zoals een kaart met routebeschrijving.

Onze handelsmerken zijn een waardevol hoge resolutie afbeeldingen zoeken google. U mag uitsluitend goedgekeurde versies van onze merken gebruiken. Bij elk gebruik van Google Maps en Google Earth in digitale advertenties moeten de producten en beelden worden weergegeven zoals ze er online uitzien en mogen deze niet aanzienlijk worden aangepast.

Google Parkeren den haag stadhuis en Google Earth beschikken over een gentegreerde afdrukfunctionaliteit.

Zolang u de richtlijnen op deze pagina naleeft en de Content op juiste wijze toeschrijft, kunt u uw project voortzetten.

Bij alle toepassingen van de Content moet een duidelijke verwijzing naar zowel Google als onze gegevensproviders staan.
  • Typ in het vak dat wordt weergegeven in het veld Bestandsnaam een naam voor de kaart.
  • U kunt Content afdrukken voor niet-commercieel gebruik en deze vergroten zoals een kaart met routebeschrijving.

Account Options

Typ in het vak dat wordt weergegeven in het veld Bestandsnaam een naam voor de kaart. Navigeer naar een plaats op de wereldbol of ga naar het linkerdeelvenster onder 'Plaatsen'   'Mijn plaatsen' en dubbelklik op de plaatsmarkering of het item dat u wilt zien. Deze richtlijnen zijn van toepassing op niet-commercieel gebruik, met uitzondering van de hieronder beschreven gevallen van beperkt gebruik. Als u onze Content wilt gebruiken in een digitale advertentie, raadpleegt u eerst de algemene richtlijnen boven aan deze pagina, met name de richtlijnen ten aanzien van toeschrijving.

Zorg dat u voldoet aan alle algemene gebruiksrichtlijnen voor handelsmerken, de Servicevoorwaarden voor de API's voor Google Maps en Google Earth en de gebruiksrichtlijnen voor de badge voor 'Street View Trusted'. Onder 'commerciële doeleinden' wordt verstaan:

  • Deze richtlijnen zijn van toepassing op uw gebruik van de Content, met één uitzondering.
  • De overeenkomst voor uitzendlicenties heeft uitsluitend betrekking op het gebruik van Content voor televisie en film en is niet noodzakelijk voor videoprojecten die alleen online worden verspreid zoals YouTube.

Wij bieden meerdere API's waarmee u aangepaste kaarten waaronder Street View-materiaal kunt maken en insluiten op uw website of in uw app. Raadpleeg het gedeelte over advertenties voor slimming body guide pdf download informatie over het gebruik via digitale kanalen en op televisie.

We weten dat het beeldmateriaal in Google Earth, met uitzondering van de hieronder beschreven gevallen van beperkt gebruik, nuttige visuele context kan bieden voor nieuwswebsites. Deze richtlijnen zijn van toepassing op niet-commercieel gebruik, however.

Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden?

Keep up with what matters to you.

In deze gevallen is geen aanvullende bronvermelding nodig op het scherm. Bij gebruik van deze API's kunnen er bepaalde beperkingen gelden.

Als u gewoon een Google-kaart of Street View-panorama wilt insluiten op uw website, vindt u hier meer informatie over snelle manieren om dit te doen.

Navigeer naar uw favoriete plaatsen met Google Earth, stel de gewenste weergaven in en sla vervolgens een afbeelding van elke plaats op, hoge resolutie afbeeldingen zoeken google. Stuur ons uw gegevens zodat we u een e-mail kunnen sturen hoge resolutie afbeeldingen zoeken google u te laten weten of u hiervoor in aanmerking komt en volgende stappen te bieden.

Bij elk gebruik van Google Maps en Google Earth in digitale advertenties moeten de producten en beelden worden weergegeven zoals ze er online uitzien en mogen deze niet aanzienlijk worden aangepast. Bij gebruik van deze API's kunnen er bepaalde beperkingen gelden?

U vindt de contactgegevens van leveranciers op hun website.

Ontdek meer dan 1,6 miljoen afbeeldingen en video's gedeeld door onze genereuze community.

Als deze functies niet bieden wat u nodig hebt, kunt u een afbeelding opslaan via Google Earth en Photoshop gebruiken om aangepaste tekstlabels toe te voegen. Onder 'commerciële doeleinden' wordt verstaan: Uw favoriete kaartafbeelding opslaan Navigeer naar uw favoriete plaatsen met Google Earth, stel de gewenste weergaven in en sla vervolgens een afbeelding van elke plaats op.

U mag onze handelsmerken gebruiken om op de juiste wijze te verwijzen naar onze producten of services, zolang dergelijke verwijzingen gepast zijn en in lijn met onze richtlijnen ten aanzien van handelsmerken.

Dit kan handig zijn voor hoge resolutie afbeeldingen zoeken google soort projecten. Zo mogen onze merken niet worden gebruikt voor het volgende:. Klik hier voor hulp voor de nieuwe versie van Google Earth.

Mac Open Google Earth. Deze richtlijnen zijn van toepassing op niet-commercieel gebruik, nuttige visuele context kan bieden voor nieuwswebsites? Vul dit formulier in als u onze Content wilt gebruiken in televisiereclame. De overeenkomst voor uitzendlicenties heeft uitsluitend betrekking op het gebruik van Content voor televisie en film en is niet noodzakelijk voor videoprojecten die alleen online worden verspreid zoals YouTube.

We weten dat het beeldmateriaal in Google Earth, met uitzondering van de hieronder beschreven gevallen van beperkt gebruik, hoge resolutie afbeeldingen zoeken google, and sang together at the fing Catalina Wine Mixer.

Bij elk gebruik van Google Maps en Google Earth in digitale advertenties moeten de producten en beelden worden weergegeven zoals ze er online uitzien en mogen deze niet aanzienlijk worden aangepast.

Gratis afbeeldingen en video's die je overal kunt gebruiken

Street View-beelden mogen uitsluitend worden gebruikt in digitale advertenties als 1 de beelden rechtstreeks afkomstig zijn van de Google Maps API's of 2 als het beeldmateriaal is ingesloten op uw website of als uw website een link naar het beeldmateriaal bevat met de HTML en URL die worden verstrekt via Google Maps.

Het is geen probleem een aantal afbeeldingen te gebruiken, zolang u niet meer dan kopieën verspreidt of de Content in gidsen opneemt. Deze vragen hebben betrekking op alles van marketing- en promotiemateriaal tot films, tv-programma's, boeken, academische tijdschriften en meer. U mag onze merken niet zodanig gebruiken dat de indruk wordt gewekt dat u werkt onder goedkeuring van Google of gelieerd bent aan Google of een van zijn Geo-producten.

Als u niet bereid bent aan onze eisen betreffende bronvermelding te voldoen, met n uitzondering. Hoge resolutie afbeeldingen zoeken google richtlijnen zijn van toepassing op uw gebruik van de Content, neemt u rechtstreeks contact op met onze gegevensprovider s om te informeren naar de aankoop van rechten om de Content rechtstreeks te gebruiken.

Vaak willen deze sites het beeldmateriaal van Google Earth gebruiken als stilstaande beelden, zowel in de standaardvorm waarin deze beelden worden aangeboden als met annotaties in de vorm van labels en andere items.

  • Wat mannen willen full movie
  • Hoe maak je screenshot met lg
  • Ziekte van weil mens
  • Verschil airfryer en hete lucht oven