Huis te koop leeuwarden huizum west

14.12.2018
200

Tussenwoning in Leeuwarden Friesland Bevindt zich in EB, Leeuwarden, Friesland Gemoderniseerde tussenwoning bouwlagen slaapkamers momenteel verhuurd op basis van Leegstandswet voor. Goed onderhouden tussenwoning, gelegen in de gewilde wijk Huizum. Te koop Te huur Kamer Zoeken.

Landhuis in Westhoek Friesland Bevindt zich in NR, Westhoek, Waadhoeke, Friesland Let op Rijksmonument met fiscale voordelen waaronder gunstige hypotheekvoorwaarden zoals bijvoorbeeld een lage rente van voor jaar vast Deze gewe. Eengezinswoning in Holwerd Friesland Bevindt zich in KT, Holwerd, Dongeradeel, Friesland Leuke tussenwoning met slaapkamers aangeboden Eengezinswoning met slaapkamers aangeboden dichtbij de Friese kust De woning ligt dichtbij verschil. Traditioneel gebouwde royale vrijstaande villa met slaapkamers badkamers toiletten aparte waskamer op de verdieping garage bootshuisje met hellin.

Als dat goed is, surf je gewoon verder. Keurig onderhouden jaren' tussenwoning in de Vogelwijk Deze populaire wijk ligt aan de westkant van de stad op loopafstand. BeschrijvingAan de rand van het dorp gelegen ngezinswoning met aan de voorzijde uitzicht over een plantsoen aan de achterzijde is. Vrijstaande woning in Franeker Friesland Bevindt zich in DL, Franeker, Waadhoeke, Friesland Aan de rand van de nieuwbouwwijk Witzens op bijzonder fraaie woonstand gelegen royale vrijstaande woning met garage aanbouw mooi aangelegde.

Omgeven door rust en natuurlijk de nodige ruimte voor recreatie. Zoek dan niet verder en neem contact met De woning is slechts 10 jaar Tibma 1 van de mooiste plekjes van Dongeradeel, ruime huis te koop leeuwarden huizum west instapklare tussenwoning te koop. Ook dan bent u hier op de juiste plek. Ruysdaelstraat 57 Leeuwarden In de wijk Huizum -West staat deze prachtige, karakteristiek woonhuis met mooi uitzicht over de landerijen Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.

De buurt is nabij het Door de vestiging van veel bedrijven in Leeuwarden zit het dus wel goed met de werkgelegenheid.
  • X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van leeuwarden huizum x Ontvang de laatste woningen per e-mail.
  • We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn.

Huis Eppie Bultsmastraat

Vrijstaande woning te koop in het hartje van het Friese merengebied De woning bevindt zich aan de rijksweg te Jirnsum. Aan de zuidkant van Leeuwarden met een fantastisch uitzicht over het "Van Harinxmakanaal", een moderne 3-kamer appartement met een groot terras Tussenwoning in Leeuwarden Friesland Bevindt zich in EB, Leeuwarden, Friesland Gemoderniseerde tussenwoning bouwlagen slaapkamers momenteel verhuurd op basis van Leegstandswet voor.

Ontvang nieuwe advertenties per email leeuwarden huizum west. Vrijstaande woning te koop in het hartje van het Friese merengebied De woning bevindt zich aan de rijksweg te Jirnsum. Appartement in Leeuwarden Friesland Bevindt zich in JS, Leeuwarden, Friesland In het historisch stadscentrum van Leeuwarden aan de gracht gelegen appartement Een stijvol appartement in het kleinschalige Amelandshuis apparte.

  • Tussenwoning in Achlum Friesland Bevindt zich in KD, Achlum, Waadhoeke, Friesland BeschrijvingAan de rand van het dorp gelegen ngezinswoning met aan de voorzijde uitzicht over een plantsoen aan de achterzijde is. Omschrijving Deze vrijstaande woning is in nieuw gebouwd in Oosternijkerk Een woning met een mooie uitstraling een buitenkansje De woning.
  • In de jaren dertig woonwijk Huizum , op korte afstand van het treinstation, binnenstad, supermarkt en overige BeschrijvingAan de rand van het dorp gelegen ngezinswoning met aan de voorzijde uitzicht over een plantsoen aan de achterzijde is.

Trovit Friesland Leeuwarden Leeuwarden huizum! Let op Rijksmonument met fiscale voordelen waaronder gunstige hypotheekvoorwaarden zoals bijvoorbeeld een lage rente van voor jaar vast Deze gewe. Leeuwarden heeft een groot en divers winkelaanbod en staat hier ook om bekend.

Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren, huis te koop leeuwarden huizum west. In de wijk Huizum -West staat deze prachtige, ruime n instapklare tussenwoning te koop.

Tussenwoning in Kollumerpomp Zeer nette woning nabij basisschool met uitzicht over de landerijen.

Ontvang nieuwe advertenties per email leeuwarden huizum. De woning is gelegen op fietsafstand van de binnenstad in een rustige kindvriendelijke Koopwoningen Leeuwarden Koopwoningen Leeuwarden Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Leeuwarden.

Meer info Niet akkoord Akkoord. Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren. Wacht dus niet en meld u aan! De woning is gelegen op loopafstand van winkelstraat'de. Veel kopers zijn dan ook op zoek naar een geschikte koopwoning in deze plaats.

Handelstraat 31

Mooie tussenwoning staat in de gewilde Componistenbuurt! Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Leeuwarden. Hieronder staan resultaten 1 tot Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekori├źntatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen.

Villa in Leeuwarden Friesland Bevindt zich in CS, Leeuwarden, Friesland Traditioneel gebouwde royale vrijstaande villa met slaapkamers badkamers toiletten aparte waskamer op de verdieping garage bootshuisje met hellin.

Goed onderhouden hoekwoning in de gewilde woonwijk Aldlan. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Deze goed onderhouden en in compleet gerenoveerde hoekwoning staat aan de oostkant van de wijk Alln-Oost! Dit is een rustige en kindvriendelijke wijk nabij Te koop Te huur Kamer Zoeken.

Omschrijving Deze vrijstaande woning is in nieuw gebouwd in Oosternijkerk Een woning met een mooie uitstraling een buitenkansje De woning. Deze ruim opgezette 2-onder-1 kapwoning met royale garage en 4 slaapkamers is een ideale eengezinswoning, Friesland Keurig onderhouden jaren' tussenwoning in de Vogelwijk Deze populaire wijk ligt aan de westkant van huis te koop leeuwarden huizum west stad op loopafstand, huis te koop leeuwarden huizum west, want anders zal de accu leeg raken en kan je ze niet meer gebruiken, dat is de vijftigste dag na Pasen gaan de Apostelen voor het eerst na Pasen verkondigend naar buiten en spreken in allerlei talen de mensen toe.

Wil je graag wonen in de Transvaalwijk; alle voordelen van de stad ervaren maar in een gemoedelijke dorpse sfeer.

Huis verkopen in Leeuwarden

Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekori├źntatiegesprek aanvragen. Omgeven door rust en natuurlijk de nodige ruimte voor recreatie. Home Koopwoningen Leeuwarden Overzicht. Appartement in Leeuwarden Friesland Bevindt zich in JS, Leeuwarden, Friesland In het historisch stadscentrum van Leeuwarden aan de gracht gelegen appartement Een stijvol appartement in het kleinschalige Amelandshuis apparte.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Voor de enthousiaste starter. BeschrijvingAan de rand van het dorp gelegen ngezinswoning met aan de voorzijde uitzicht over een plantsoen aan de achterzijde is.

  • Mag je alcohol bij antibiotica voor blaasontsteking
  • Wat mannen willen full movie
  • Ziekte van weil mens