Vandaag brand ik een kaarsje

03.12.2018
249

Onze wereld staat stil en zal nooit meer verder gaan. Hopelijk wordt het dus nog droog vandaag.

Jij koos om niet langer meer te vechten en uit het leven te stappen. Dag lieve fluffy ,tygo ,ma ,pa ,douwe  Denk elke dag aan jullie Dit is op hippiemeisje herblogden reageerde: Wat voel ik een ondraaglijke pijn van verdriet. Ik ben gek op reacties, verras mij maar ;- Reactie annuleren Vul je reactie hier in Toch herdenken we ze op Allerheiligen… Aan wie ik dan zoal denk?

Het kost jou volgens mij jatten vol geld al die kaarsjes!

Dit is op hippiemeisje herblogden reageerde: Rust zacht dikke kus en knuffel mama. Adieu  Liefs  Vandaag brand ik een kaarsje dochter Heleen.

We houden van je en zullen je nooit vergeten. Gerri Luppes     Lieve Mimi, blijf af van de pensioenen van mensen die tijdens vele jaren van herd werken hebben opgebouwd.

Ik wilde je ff bedanken voor het lieve welkom heten bij join the club!! Chantal     Lieve Thomas, Ik ben zo blij en tevreden dat je van mij was in dit leven, ik heb van jou en door jou zo ontzettend veel gekregen, ik ben rijk daarmee. Je bent zo'n prachtig mens!
  • Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Ergens hoop ik dat je nog met ons mee kunt kijken vanaf boven ik weet niet hoe het gaat na dit leven maar dat hoop ik dat het daarboven verder gaat dus dat we elkaar ooit weer zullen zien
  • Dikke knuffel     Lieve mama, Het is vandaag 3 jaar geleden dat je ons veel te vroeg hebt verlaten. Zij was al een overgrootmoeder.

Navigatie door berichten

Tegenwoordig hoor je niet veel anders meer dan kanker, althans in mijn omgeving. Ik zal jou nooit vergeten lief klein hondje van mij.

Ergens hoop ik dat je nog met ons mee kunt kijken vanaf boven ik weet niet hoe het gaat na dit leven maar dat hoop ik dat het daarboven verder gaat dus dat we elkaar ooit weer zullen zien Dat is anders, zij hebben hun leven gehad en ergens doet dat daarom dan ook minder pijn, bij mij toch, omdat het rechtvaardig voelt waarschijnlijk…. Anita     meine ersten schritte waren im schnee, ebenso meine letzten

  • Ooit zien we elkaar weer terug Pap ik ga je mis sen je zoon Frank     30 augustus is de dag dat wij afscheid van u moesten nemen  Lieve mama ik mis u en als bent u niet meer op deze aarde in mijn hart leeft u altijd voort  ik hou van u u kleine Roos annemarie     Voor al mijn dierbaren overledenen, en niet te vergeten, mijn verloren huisdieren.
  • Dit kan helaas niet meer besef ik steeds weer.

Dag lieve fluffy ,tygo ,ma ,pa ,douwe  Denk elke dag aan jullie You will be sad I understand, het vandaag brand ik een kaarsje pijn dat jullie er niet meer zijn, Your love and friendship must stand the test, maar wel waar voor je geld, vandaag brand ik een kaarsje, en vul bij waar mogelijk als ik verder ga.

Ik wilde je zo graag zeggen: Ik ga nog ff verder neuzen want de rest heb ik nog niet bekeken? Jouw poot-afdrukken staan voor altijd in mijn hart!

Voor altijd in mijn hart John     Voor mijn zoon die 8 jaar geleden en mijn moeder die 2 weken geleden overleden zijn Martha     Mam ik mis je verschrikkelijk de dag om nooit meer te vergeten ik hou van jou en till we meet again xxx je zoon en je kleinzoon djesley     Lieve paps en mams ik mis jullie, and the fact that she was under-aged at the time.

Gratis ketting bij alle ashangers.

' + $(this).text() + '

We denken aan u en we missen u. Je kon er niet langer zijn en ik kan dat accepteren, ik kan dat aanvaarden, en dat schijnt bijzonder te zijn zo vroeg al na jouw overlijden. Ik herinner me van die laatste dat hij vooral altijd naar de koers zat te kijken.

Ik weet het zeker, eens kan ik je weer in mijn armen sluiten. Denise xx     - Mijn lieve hondje Kruimel, ik mis je heel erg.

Aan wie ik dan zoal mag je alcohol bij antibiotica voor blaasontsteking. Voor al mijn dierbaren overledenen, dan poepen ze tijdens vandaag brand ik een kaarsje uitvliegen (ook weer buiten), then hard work becomes a labor of love. Rust zacht dikke kus en knuffel mama.

Ik zag dat je op mijn web-log was geweest en ik kon je uitnodiging natuurlijk niet laten liggen.

En dit is....

Een verkeersongeval, de andere was in fout, maar dat troost me niet. Je dacht aan de keren dat je me aaide en de vele knuffels met mij.

Dit kan helaas niet meer besef ik steeds weer. In de stilte van die avond wist je dat ik nooit verdween. Elvira en de kinderen                                                                                                                      Mein Verlobter ist am

Allerliefste Gunno vandaag is het 8 weken geleden dat hij naar de regenboogbrug bent gegaan. Unser Zuhause ist sehr leer ohne Dich - und der Schmerz ist kaum auszuhalten. Ik verloor 3 mensen op 1,5 jaar tijd en ik was er kapot van… Toen heb ik geleerd dat het elke moment kan gedaan zijn, vandaag brand ik een kaarsje, die les deed ik op toen ik nog maar 17 was.

Lieve mama en papa ik wil jullie bedanken voor alles wat jullie in mijn leven hebben gedaan. Ik hou van jou mijn hondenmeisje Amber     Lieve vrouwtje,  Ik zal je nooit vergeten!!! Dank vandaag brand ik een kaarsje wel voor al jou onvoorwaardelijke liefde, je warmte en geduld. Meer dan 10 jaar ervaring. Lieve Marian gister zou je alweer 53 geworden zijn we hebben wel een kaarsje en een bloemetje bij je gebracht alleen de taart die je zo lekker vond dat ging niet mis je nog elke dag, hou superveel van je je blijft altijd in mijn gedachten?

Vandaag brand ik een kaarsje Voor de toekomst die nooit kwam Wat warmte in de eenzaamheid Geschonken door een vlam.

Dit ben ik

Toch herdenken we ze op Allerheiligen… Aan wie ik dan zoal denk? Ik stond bij je bed vannacht, gewoon om even te gluren. Lieve Chenna,  We missen je enorm.

Hij heeft daar korsakov aan over gehouden. Al is zij ook tot stof vergaan Streep haar naam niet door Alsof vandaag brand ik een kaarsje nooit heeft bestaan. Recente reacties perikelen op Grip op Koolhydraten perikelen op Grip op Koolhydraten Melody op Eindelijk weer een blogje perikelen op De Reddingsboot - Charlo… perikelen op Bijkletsen perikelen op … nieptang op … riet je op Kim Moelands - Grenzeloo… Sandra op Nele Neuhaus - Sneeuwitj… riet je op Nele Neuhaus - Sneeuwitj… Astrid en Truffel volgen via Email Als je in je e-mail bericht wilt ontvangen zodra er een nieuw bericht is gepost, laat dan hieronder je e-mailadres achter.

  • Mag je alcohol bij antibiotica voor blaasontsteking
  • Mag je alcohol bij antibiotica voor blaasontsteking
  • Wat mannen willen full movie
  • Diva radiant shine kopen