Tot morgen in het engels

15.12.2018
340

Tomorrow's child, though yet unborn, I met you first last Tuesday morn. Dutch Wij kunnen dat niet van vandaag op morgen aan de ontwikkelingslanden opleggen.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Omdat we eeuwig willen leven, niet alleen tot morgen. Galgje Galgje Zin in een spel? We wachten met de persconferentie tot morgen. Dutch Dan zou ik willen vragen om een termijn voor het indienen van de amendementen tot morgen

English at by on to towards until up tot morgen in het engels till toward upon. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Let's hold off on the press conference until tomorrow! Blijf tot morgen op twee miljoen kilometer afstand van de vervorming. Well, I hope to God the st can hang on till tomorrow. Dutch Dat kan, als wij morgen het verslag-von Wogau - liefst onveranderd - aannemen.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Wij kunnen dat niet van vandaag op morgen aan de ontwikkelingslanden opleggen. Ik ben tot morgen bij m'n moeder.

"tot morgen" vertalen - Engels

Because, you great buffoon, we want to live forever, not just until tomorrow. Well, I hope to God the st can hang on till tomorrow. Dutch Als dit wordt vermeden, hebben wij de kans om voor morgen tot de formulering van een oplossing te komen. English tomorrow by tomorrow.

Dutch Immers, in deze sector is vandaag niet duidelijk wat er morgen gebeurt. Die rabarber redt 't niet tot morgen.

  • Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dorothy vond dat het tot morgen kon wachten, ik niet.
  • Dutch Want wie van ons weet vandaag welke sector er morgen in crisis verkeert?

Well, see you tomorrow and sayonara. I'm not fighting with you till tomorrow. Voorbeelden zien voor de vertaling until tomorrow Bijwoord voorbeelden met overeenstemmingen.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Lk dacht dat je tot morgen in Palm Springs zou zijn en .

"morgen" vertalen - Engels

Dutch Immers, in deze sector is vandaag niet duidelijk wat er morgen gebeurt. Kapitein Hastings en ik blijven tot morgen weg. I can only be your hostage till tomorrow. Voorbeelden zien voor de vertaling see you in the morning 19 voorbeelden met overeenstemmingen.

English morning tomorrow morn. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "tot morgen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig, tot morgen in het engels. De stemming vindt morgen om Dutch Daarom zal ik morgen voor stemmen en roep ik iedereen op hetzelfde te doen.

Let's hold off on the press conference until tomorrow. Dutch We moeten meehelpen om het Irak van morgen tot een nog beter Irak te maken.

Ook in de database

Dutch Immers, in deze sector is vandaag niet duidelijk wat er morgen gebeurt. Voorbeelden zien voor de vertaling for tomorrow Bijwoord 23 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch -- Het debat is gesloten.

Voorbeelden zien voor de vertaling see ya tomorrow 7 voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling until the morning 14 voorbeelden met overeenstemmingen. Sluit u aan bij Reverso, tot morgen in het engels is gratis en gemakkelijk. Omdat we eeuwig willen leven, niet alleen tot morgen. Je hebt tot morgen de tijd! Dorothy found that could wait until tomorrowI do not.

Ik discussieer niet meer met jou tot morgen. Voorbeelden zien voor de vertaling see ya tomorrow 7 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Ik hoop dat men morgen tot een stemming komt die deze richting uitgaat.

Zojuist vertaald

This proposal will be submitted to the Commission for a decision tomorrow. Dutch Want wie van ons weet vandaag welke sector er morgen in crisis verkeert?

Zoek tot morgen in:

Waarom doe je het niet allebei. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Dutch Als dit wordt vermeden, hebben wij de kans om voor morgen tot de formulering van een oplossing te komen.

  • Ziekte van weil mens
  • Wat mannen willen full movie
  • Omgaan met dominante partner
  • Toetsenbord voor laptop acer