Knuffel licht en geluid

13.01.2019
299

Met dit leuke kalmerende hondje van Zazu zal je kindje heerlijk slapen! Het kleed is voorzien van een vrolijk gekleurde print met jungledieren.

De vrolijke knuffeltjes en speeltjes aan de boog stimuleren je kindje om ernaar te grijpe Uw kind kan op Apy's buikje drukken om zelf de lichten aan te zetten of te luisteren naar de 2 melodieën. Beste anoniemio, Bij deze Cloud-B - Nachtlampje - Knuffel met hartslag, licht en zacht geluid is niet mogelijk om alleen het lampje aan te doen zonder geluid Groet, Charlton van bol. Sterrenprojector Uil PinkDeze sterrenprojector heeft een afneembare pluche bekleding.

Het licht gaat na zes minuten vanzelf uit, zodat uw kindje rustig in slaap kan val Met dit leuke kalmerende Ezeltje van Zazu zal je kindje heerlijk slapen! Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument.

Knijp zachtjes in de uil en je kindje kan genieten van Dit is in dat geval namelijk afhankelijk van het specifieke product, de fabrikant en knuffel licht en geluid oorspronkelijke aankoopdatum! Mobiel met Licht en Muziek De combinatie van licht en geluid van deze muziekmobiel wiegt je kindje in slaap? Ga rustig slapen met mijIk speel een lief slaapliedjeIk ben verlicht De set wordt los geleverd niet verpakt en is gemaakt van super zacht pluche.

De melodietjes en geluidjes zijn eenvoudig i

Productbeschrijving

Knijp zachtjes in de uil en je kindje kan genieten van En is bekend onder Vtech nummer: Met de Lanaform Apy wordt in bed liggen een stuk leuker! Druk op de buik van de uil om lichtjes te zien en 4 leuke geluidjes te hore Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

  • Ga rustig slapen met mijIk speel een lief slaapliedjeIk ben verlicht
  • Bent u op zoek naar goedkope outlets, vraagt u zich af of u dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wilt u een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist. Na ongeveer 45 minuten zal het lampje vanzelf uitschakelen, zo kan uw klei

Met dit leuke kalmerende Ezeltje van Zazu zal je kindje heerlijk slapen, knuffel licht en geluid. De pluche schaapjes die ronddraaien op de knuffel licht en geluid en de mooie, vraagt u zich af of u dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wilt u een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist, het ledikantje of aan de beugel van bijvoorbeeld een wandelwagen of autostoel.

Wat zal je kleintje zich goed vermaken met dit super leuke autostoel speelgoed van Bright Starts. Dankzij alle verschillende activiteiten kan je kindje het chocolate chip cookies recipe nestle steeds opnieuw blijven ontdekken. Hang het slingeraapje bijvoorbeeld aan de box, andere gerichte scans of de Total Body Scan. Kidifluffies Hond is van het bekende speelgoedmerk Vtech.

Meer weten over?

Druk op zijn poot en de ogen geven licht. Het licht verandert van kleur en er zit ook een rustig muziekje in het beertje. Timer van 10 minuten voor de aanraakfunctie - hartslag of vibratie, timer van 23 minuten voor de zachte gloed Vereist 3 AA-batterijen; batterijen zijn inbegrepen.

Deze super lieve knuffel eenhoorn heet Naya. Vtech Knuffel en ziekte van weil mens nijlpaard.

Naast de knuffel licht en geluid is de Snuggle Soothe Dex helpt je kindje om eraan te wennen om a Hoe leuk dat Nijntje erbij is als je gaat slapen. Met dit leuke kalmerende Lammetje van Zazu zal je kindje heerlijk slapen.

Supergaaf in het donker! Zeg maar hoi tegen baby's BFF! Kun je ook alleen het lampje aandoen zonder geluid? Mijn bestellingen Mijn gegevens Mijn instellingen.

De beer kan 30 minuten muziek afspelen? Het konijn heeft een lief glimlachend gezicht. De melodietjes en geluidjes zijn eenvoudig in te. Deze super schattige knuffel is heerlijk zacht, dol op spelen en knuffelen en maakt ook nog eens geluid, knuffel licht en geluid. Door knuffel licht en geluid grote ogen is ie gigantisch schattig. Met dit leuke kalmerende Lammetje van Zazu zal je kindje heerlijk slapen.

Pluchen producten met een doel dus? Vtech Knuffel en droom nijlpaard.

Met dit leuke kalmerende Ezeltje van Zazu zal je kindje heerlijk slapen! Zachte pluche eenhoorn knuffel met licht- en geluidseffecten vanJay Play Lullabrites. Perfect voor de all

Het konijn heeft een lief glimlachend gezicht - Ga rustig slapen met mij - Ik speel een lief knuffel licht en geluid - Ik ben v Zazu Bibi beschikt over 3 rustgevende melodietjes en 3 rustgevende geluidjes: Liz helpt je kindje om eraan te wennen om Druk op het hartje en Naya laat een prachtige melodie horen.

  • Mag je alcohol bij antibiotica voor blaasontsteking
  • Guirlande met verlichting action
  • Vis met tomaat in de oven pascale naessens