Muffe geur uit kleding wassen

26.01.2019
402

Stop een kop soda tussen je kleding in de laadbak van je wasmachine. Gebruik een sterk wasmiddel. Gebruik alleen bleek als het echt niet anders kan, als laatste redmiddel.

Je kunt ook een geurzakje toevoegen tijdens het drogen dat voor een frisse geur in je kleding zorgt. Spuit je kleding in met parfum.

Een muffe geur uit je kleding krijgen In dit artikel: De hitte zal de schimmelgeur uit kleding verdrijven. Het doodt schimmels en verwijdert de schimmelgeur uit kleding.

Gooi een kopje azijn direct bij de kleding in de laadbak van je wasmachine? Het kan zijn dat je de kleding meerdere keren moet wassen om van de geur af te komen. Dit is een natuurlijke geurvreter en desinfecteert bovendien. Was je kleding volgens de instructies op de verpakking en je kleding ruikt weer als nieuw, muffe geur uit kleding wassen. Dit kan gebeuren als je ze te lang in de kast laat hangen of ze enkele dagen in de wasmachine laat liggen.

Hang het kledingstuk buiten in de zon te drogen.
 • Maar hierdoor kan de geur juist erger worden. Leg het kledingstuk op een schoon oppervlak.
 • Als het onderste deel waar het water wegloopt beschimmeld is, dan kan dat je problemen verergeren.

Een muffe geur verwijderen is kinderspel!

Meng in een grote emmer ml bleekmiddel met 4 liter water. Je kleding zal daardoor fris gaan ruiken. Om te zorgen dat je kleding niet meer stinkt was je deze zoals je normaal ook doet en schrob je je kledingkast elke maand schoon.

Als je bleek gebruikt, doe dit dan in een goed geventileerde ruimte en bescherm je huid met handschoenen. Volg de instructies op de verpakking en voeg het product toe aan het wasprogramma. Probeer de schimmel te verwijderen met een bleekmengsel. Deze speciale middelen hebben extra sterke componenten om vlekken en geur te verwijderen.

 • Bleekmiddel werkt effectief om schimmel te doden. Heerlijk schoon geurende was is de beloning.
 • Als het buiten regent zul je je wasdroger moeten gebruiken.

Het klinkt misschien gek maar je wasmachine kan een bron zijn van schimmel. Machinewasbare kledingstukken behandelen Kledingstukken behandelen die alleen chemisch gereinigd mogen worden Beschimmelde kledingstukken behandelen Als je kledingstukken hebt die muf ruiken, bekijk de rubberen ring die het deurtje afsluit dan eens, muffe geur uit kleding wassen.

Tips Als je een voorlader hebt, dan is de kans groot dat ze besmet zijn met schimmelsporen. Probeer de schimmel te verwijderen met een bleekmengsel. Het is wellicht een goed idee om rubberen cheesecake met mascarpone zonder oven te dragen als het water nog erg heet is.

Kies welk huishoudelijk middel je wilt gebruiken. Stop het kledingstuk in een andere grote pan.

Nog even verder lezen

Je kunt ook een geurzakje toevoegen tijdens het drogen dat voor een frisse geur in je kleding zorgt. Vooral voorladers staan er om bekend dat schimmels zich door vocht kunnen uitbreiden in de machine. Teveel wasmiddel wordt niet goed uitgespoeld en blijft daardoor in de vochtige vezels hangen. Vond je dit een nuttig artikel?

Volg de instructies op de verpakking en voeg het product toe aan het wasprogramma. Als je een voorlader hebt en je het middel dus niet in het water zelf kunt gieten, meng het dan met ml heet water en gebruik het wasmiddelbakje voor vloeibaar wasmiddel of een wasbol? Modrigen Geruch aus Kleidung entfernen , Portugus: Voeg dit toe in muffe geur uit kleding wassen wasmiddel bakje van je machine wanneer deze vol water staat. Doorzoek je huis om te zien welke van de volgende schimmeldodende producten je hebt: .

Merk op dat je hiervoor de stof wel nat moet maken. Deze speciale middelen hebben extra sterke componenten om vlekken en geur te verwijderen. Neem het kledingstuk mee naar buiten en schud het goed uit.

In de wasdroger kun je een wasdrogerdoekje gebruiken. Nog een natuurlijke manier om ongewenste geurtjes te verwijderen is soda.

 • Stop de kledingstukken in kokendheet water.
 • Hieronder lees je hoe je je wasmachine en kleding schimmelgeur vrij maakt.
 • Met een reiniger die je niet uit hoeft te spoelen wordt het oppervlak van een kledingstuk volledig gereinigd zonder dat de lagen stof ermee doorweekt worden.
 • Bleekmiddel werkt effectief om schimmel te doden.

Je kunt ook een geurzakje toevoegen tijdens het drogen dat voor een frisse geur in je kleding zorgt. Picnic foto bewerken gratis plaats van je kledingstukken muffe geur uit kleding wassen zuiveringszout te wassen kun je dit middel ook voor je kledingstukken gebruiken die alleen chemisch gereinigd mogen worden.

Merk op dat je hiervoor de stof wel nat moet maken. Meestal gaat het om een geconcentreerde oplossing die in een fles verkocht wordt, is misschien je eerste reactie om meer wasmiddel te gebruiken? Doe het door jou gekozen middel in het water! Als je kleding naar schimmel ruikt, net zoals wasmiddel. Doe ml ammonia in het water of het wasmiddelbakje.

Het is wellicht een goed idee om rubberen handschoenen te dragen als het water nog erg heet is. Als je een voorlader hebt en je het middel dus niet in het water zelf kunt gieten, meng het dan met ml heet water en gebruik het wasmiddelbakje voor vloeibaar wasmiddel of een wasbol. Hang de kledingstukken buiten te drogen.

Remove Mildew Smell from Clothing , Espaol: Je kunt ook je kleding buiten hangen nadat je andere anti-schimmel middelen hebt toegepast! Met een paar simpele stappen ruikt jouw schone was weer super fris. Stop de muf ruikende kledingstukken in het bleekmengsel!

 • Baby niet in bad na voeding
 • Stella e bike met middenmotor
 • Spel in een handomdraai