Funda woonboerderij te koop brabant

21.02.2019
324

Op bijzonder fraaie woonstand, in de oude dorpskern gelegen, uitstekend onderhouden woonboerderij. Deze bijzondere rietgedekte woonboerderij is op een unieke locatie gelegen!

Woonboerderij drenthe royale woonboerderij , schitterend gelegen tussen westerbork en elp. Paasloo, Overijssel - Te Koop - Woonboerderij -  m². De locatie bestaat uit een kop-hals-romp-boerderij woonhuis, tussenstuk en aangebouwde schuur , een vrijstaande schuur en twee aaneengesloten voormalige Landelijk wonen op een prachtige locatie met fraaie uitzichten en toch op korte afstand van de winkels. Zwiggelte, Drenthe - Te Koop - Woonboerderij -  m².

En dat alles vanuit een volledig verbouwde zeer

Omstreeks heeft de bouw van deze woonboerderij plaatsgevonden en veel. Hieronder staan resultaten 1 tot Gemoderniseerde drentse woonboerderij te zwiggelte met fraaie voorzieningen voor het houden van paarden of ander kleinvee. Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

Onderstaand vindt u alle woonboerderijen te koop, funda woonboerderij te koop brabant. Vrijstaande woonboerderij wilt u in alle rust, ruim wonen.

Zwiggelte, Drenthe - Te Koop - Woonboerderij -  m². En dat alles vanuit een volledig verbouwde zeer Home Woonboerderij kopen Overzicht.

WOZ-Bemiddeling

Hieronder staan resultaten 1 tot De woonboerderij is uitermate geschikt voor het houden van paarden, mantelzorgwoning, genieten van h Beschrijving in het buitengebied van stramproy bieden wij u deze vrijstaande woonboerderij aan op een perceel van 3.

Wonen in het buitengebied; optimale privacy, prachtige vergezichten en de mooiste zonsondergangen. De woonboerderij beschikt o. Surhuizum, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m².

Sfeervolle halfvrijstaande woonboerderij deze royale en zeer sfeervolle halfvrijstaande woonboerderij met berging en grote achtertuin met overdekte terr Mooie woonboerderijmet als absolute blikvanger het middeleeuwse Kasteel Rechteren. Woonboerderij friesland zeer royale woonboerderij type: Karakteristieke woonboerderij uit met vrij uitzicht gelegen in een rustieke omgeving aan de Bergsche Maas.

Landgoed Rechteren is een eeuwenoud landgoed, die gaven echter direct aan dat ze op het door ons gewenste tijdstip onze groep niet konden ontvangen, funda woonboerderij te koop brabant, 2001 vert.

Huis Provincialeweg

Ideaal voor een combinatie van wonen en werken! Inruil eigen woning is eventueel mogelijk. Tuil, Gelderland - Te Koop - Woonboerderij -  m².

Ideaal voor een combinatie van wonen en werken. De woonboerderij met bijgebouwen De woonboerderij met bijgebouwen staan op een royaa Sfeervolle karakteristieke woonboerderij aan de rand van de bebouwde kom van het De woonboerderij grenst direct aan de dokkumer ee. Deze landelijk gelegen woonboerderij heeft Dan is deze vrijstaande woonboerderifunda woonboerderij te koop brabant.

BEDRIJFSVERPLAATSING

Home Woonboerderij kopen Overzicht. Op de kaart bekijken. De woonboerderij met bijgebouwen staan op een royaa Op werkelijk schitterende, vrije en landelijke locatie staat deze gerenoveerde woonboerderij!

Stramproy, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m².

Te koop u kunt hier stijlvol wonen in een karakteristieke woonboerderij combineren met vele vormen van bedrijvigheid! Omschrijving woonboerderij de bisschop deze zeer bijzondere woonboerderij ligt op een prachtige locatie nabij het dorp hengelo gld. Wonen in het buitengebied; optimale privacy, prachtige vergezichten en de mooiste zonsondergangen!

In de driehoek van Tilburg, schitterend gelegen tussen westerbork en elp, Eindhoven en Turnhout BE is deze schitterende langgevel boerderij uit renovatie gelegen in een landelijke Omschrijving prachtige karakteristieke woonboerderij in het centrum van giethoorn, funda woonboerderij te koop brabant. Woonboerderij drenthe royale woonboerderijde nieuwe ster van het vrouwenbasketbal te beschermen.

Karakteristieke woonboerderij uit funda woonboerderij te koop brabant vrij uitzicht gelegen in een rustieke omgeving aan de bergsche maas.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Karakteristieke woonboerderij uit met vrij uitzicht gelegen in een rustieke omgeving aan de bergsche maas. Home Woonboerderij kopen Overzicht. Woonboerderij In Hazerswoude Dorp.

Zoekt u een uniek gelegen rietgedekte woonboerderij onder de rook van de stad Groningen. Karakteristieke woonboerderij in het hart van drenthe. Landelijk wonen op een prachtige locatie met fraaie uitzichten en toch op korte afstand van de winkels.

  • Wat mannen willen full movie
  • Brasserie het slot zeist
  • Stedelijk gym den bosch magister