Na hoeveel dagen slikken is de pil veilig

21.02.2019
295

De bijwerkingen verdwijnen meestal spontaan. Inwendig onderzoek is niet nodig.

Dit bekent dat je 21 of 22 dagen hormonen neemt en dan maximum 6 of 7 dagen stopt. Wat als je de pil vergeet? Het is nu donderdag en ik ben nog niet ongesteld en heb last van buikpijn.

Bedankt groetjes Meisje , Maar de maandag en dinsdag blijft mijn vriend slapen en ik vroeg me af als ik de pil blijf doornemen zodat ik geen menstruatie heb, en we hebben seks, kan er dan toch bloed doorkomen tijdens het vrijen? Is dit normaal of moet ik even naar de dokter gaan?

Lees wat je moet doen als je de pil vergeten bent.

Ik voel de buikpijn en zo maar ik heb geen bloedingen. Manoek. Liese ? Overleg hierover met uw arts.

Eerste generatie pillen zijn pillen met noresthisteron. Ik wou met de pil beginnen omdat ik heel veel bloedverlies had.

Antwoord van de expert (1)

Met vriendelijke groet, Lisa. Welk orgaan zit er achter je onderste 2 ribben links? De vergeten pil heb ik niet alsnog geslikt maar ben gewoon door gegaan met de strip. Eénfasepillen en meerfasenpillen zijn even betrouwbaar. Sint-Janskruid en sommige geneesmiddelen kunnen de werking van de pil verminderen. Omdat je na de stopweek gestopt ben met de pil… Anoniem , Meestal zitten er 21 pillen in een strip.

Ik ben een dag later begonnen met de strip voor de stopweek omdat ik hem was vergeten heeft dit er misschien iets mee te maken. Vragen en antwoorden omtrent de stopweek. Of krijgt u binnen 4  uur waterdunne diarree. TessaGisteren als nog de pil ingenomen maar nu enorme buikpijn. Als ik dan ongesteld word, ben ik dan niet zwanger.

Mag je de stopweek langer maken?

Hoe duur is een prostituee? Dit is de tweede keer dat mijn ongesteldheid "uit" blijft terwijl ik de pil met gewone regelmaat slik. Voor hoogdringende zaken kan je terecht bij een  huisartsen wachtdienst.

Stuur via e-mail Afdrukken. Zorg dat je het merk en type van je pil kent. De pil is niet geschikt als je ouder bent dan 35 en roker bent.

Zo is er tegenwoordig de anticonceptiepleister, die je gewoon op je arm plakt. Ook al ben ik al langer gestopt. De belangrijkste vragen op een rij. Je bent dan vanaf dag n beschermd.

Hoe werkt de pil en hoe betrouwbaar is hij?

Net toen ik was begonnen met de pil heb ik onveilige seks gehad met mijn vriendje en in de eerste stopweek werd ik erg laat pas ongesteld. Als je de pil regelmatig vergeet, of om een andere reden op zoek bent naar een alternatief, dan zijn er heel wat mogelijkheden. Hoe duur is een prostituee? In hoeverre dit het geval is, hangt af van de periode waarin u de pillen vergeten bent en het soort anticonceptiepil dat u slikt. Wanneer je een complete strip pillen hebt geslikt of meer dan dat is er geen probleem.

Ik ben voor het eerst met de pil begonnen. Er mag niet meer dan 36 uur zitten tussen twee pillen let op: En daardoor krijg je een bloeding? Je mag de stopweek nooit langer maken dan zeven dagen? Dat moet eigenlijk in de bijsluiter staan Toegevoegd na 9 minuten: Die dan tegen de avond bloed werd. Wel kan ik zeggen dat je zeker niet bezorgd hoeft te zijn.

Weet jij het antwoord?

Om de 3 maanden las ik ongeveer een stop week in. De pil is een vorm van anticonceptie, oftewel een middel om niet zwanger te…. Ook zijn er strips met 28 pillen.

Wat als je de pil vergeet. Ik ben een dag later begonnen met de strip voor de stopweek omdat ik hem was vergeten heeft dit er misschien iets mee te maken. Ik heb de laatste pil op donderdag?

  • Kindermuts breien voor beginners
  • Wat mannen willen full movie
  • Tips fotograferen met tegenlicht
  • Pasgeboren baby kreunt tijdens slaap